Unieke en originele muurdecoratie van Mickey Clubhouse

Gaaf 3D muurdecoratie van Mickey Clubhouse. Deze Mickey decoratie is in 3D vorm, zo lijkt het net of Mickey uit je muur komt springen. Naast het 3D effect heeft de Mickey Clubhouse muurdecoratie ook nog eens glow in the dark effect. Hierdoor zien ook uw kinderen ‘savonds wanneer het donker is de leuke figuren van Mickey Clubhouse. Het fijne aan de Mickey Clubhouse muurdecoratie is dat deze decoratie gemakkelijk te verwijderen is en weer opnieuw te gebruiken is op een andere plaatst. De Mickey Clubhouse muurdecoratie is ook leuk en gemakkelijk te combineren metMickey behang of andere Mickey Mouse producten.

Bestel snel deze unieke 3D muurdecoratie van Mickey Clubhouse, en tover je kamer om met het 3D effect en het glow in the dark effect tot een echte stoere Mickey Mouse kamer.

www.shop4fans.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *